Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσκολεύτηκε αλλά με Mane νίκησε ΚΑΙ την Wolves η Liverpool!

Δυσκολεύτηκε αλλά με Mane νίκησε ΚΑΙ την Wolves η Liverpool!

Ακόμη μια νίκη για την Liverpool! Οι Reds επικράτησαν με 1-0 της Wolves στο Anfield χάρη στο τέρμα του Sadio Mane από το πρώτο ημίχρονο και έφτασαν τις 18 νίκες μετά από 19 αγώνες και έκλεισαν ιδανικά το 2019.

Α’ Ημίχρονο: Μόλις μια αλλαγή πραγματοποίησε η Liverpool σε σχέση με τον αγώνα με την Leicester, καθώς ο Adam Lallana πήρε τη θέση του Naby Keita. Μόλις στο τρίτο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά οι Reds με σουτ του Salah μετά από σέντρα του Alexander-Arnold, με την προσπάθεια του Αιγύπτιου να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια των Λύκων, ενώ το ίδιο συνέβη και με εκείνο του Wijnaldum λίγα λεπτά αργότερα. Οι παίκτες του Klopp απείλησαν τον Patricio και με τους Firmino και Salah, ωστόσο ο Πορτογάλος είχε απάντηση και στις δύο περιπτώσεις. Ο keeper της Wolves κατάφερε να απομακρύνει σε κόρνερ και το πλασέ του Mane στο 30′. Από το κόρνερ δοκίμασε να σκοράρει ο Firmino με κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε εστία. Οι Πρωταθλητές Κόσμου βρήκαν τελικά την λύση και άνοιξαν το σκορ στο 42′ με κοντινό πλασέ του Sadio Mane, σε ένα γκολ, το οποίο αρχικά είχε ακυρωθεί από τον Anthony Taylor για χέρι του Lallana. Μετά από έλεγχο του VAR διαπιστώθηκε πως ο μέσος των Reds δεν είχε υποπέσει σε κάποια παράβαση. Έλεγχο από το VAR είχαμε και στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους, όταν οι φιλοξενουμένοι ισοφάρισαν με τέρμα του Neto, αλλά το γκολ τους ακυρώθηκε για οφσάιντ του Jonny, ο οποίος έκανε την σέντρα μετά από έλεγχο του VAR.

Β’ Ημίχρονο: Σταθερά την κατοχή είχε και στην επανάληψη η Liverpool και μάλιστα κατάφερε να δημιουργήσει δύο καλές στιγμές στα πρώτα 15 λεπτά στην προσπάθεια που έκανε για το δεύτερο γκολ. Πρώτα με την κεφαλιά του Wijnaldum και έπειτα με σουτ του Firmino που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια των Λύκων στο 59′ και στο 66′ προχώρησε στην πρώτη της αλλαγή με τον Keita να αντικαθιστά τον Lallana. Η ομάδα του Nuno Espirito Santo είχε την πρώτη της ευκαιρία στο ματς αμέσως μετά την πρώτη αλλαγή των Reds, όταν ο van Dijk έκανε ένα λάθος και έχασε την μπάλα, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Jota, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Alisson. Η απόδοση της Wolves είχε βελτιωθεί στο δεύτερο μέρος και η είσοδος του Adama Traore στο 58′ έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό, ενώ στο 72′ είχε περάσει στο ματς και ο Raul Jimenez. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Μεξικανός στο 82′, όταν βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά ο Joe Gomez του πήρε την μπουκιά από το στόμα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν σουτάρει. Οι Reds ολοκλήρωσαν τις αλλαγές τους στο 85′ με τους Milner και Origi να περνούν αντί των Wijnaldum και Firmino. Οι Λύκοι έχασαν άλλες δύο ευκαιρίες στο 88′ και στο 89′ με τους Moutinho και Saiss να σουτάρουν ψηλά, ενώ και ο Vinagre σπατάλησε μια ευκαιρία στο 92′, με τον Πορτογάλο να μην βρίσκει εστία από πλάγια θέση εντός περιοχής, ενώ ούτε ο Adama Traore μπόρεσε να πληγώσει τους Reds με το δυνατό του σουτ από το ύψος της περιοχής να σταματά στον βράχο, Virgil van Dijk.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης με αντίπαλο την Sheffield United στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum (Milner 86′), Lallana (Keita 67′), Firmino (Origi 86′), Mane, Salah.

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Williams, Jones, Elliott

Wolves: Patricio, Dendocker (Traore 58′), Coady, Kilman, Bennett, J. Otto, Moutinho, Neves (Saiss 58′), Neto, D. Jotta (Jiminez 72′), Vinagre

Έμειναν στον πάγκο: Ruddy, Doherty, Curtone, Otasowie

Ο Sadio Mane χάρισε την νίκη στην Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com